Friday, May 8, 2009

FILEM-FILEM SERAM

Friday, May 8, 2009
I was chatting with my friends and one of us asked about the scariest horror movie when we were young. Here are among the movies mentioned in the scariest discussion.

PERJANJIAN SYAITAN

Azean Irdawaty muda lagi masa ni. Muka dia hodoh. Pastu dia jumpa dgn Nenek Kebayan Normadiah. She gave her tongkat sakti. Tongkat tu ada loceng kat hujung, boleh berasap, remote control jalan sendiri pulak tu. Terus Azean Irdawaty cantik. Sapa buat jahat kat dia, tongkat tu pi suluh asap, terus mati.

SUNDEL BOLONG

Cerita hantu Indonesia lakonan Suzanna. Dia kahwin dengan Barry Prima. Pastu dia kena rape sampai mati, terus jadi hantu. Scene paling semua ingat masa sundel bolong makan sate 200 cucuk sekali hadap tapi keluar ikut belakang dia yang berlubang besar. Siap ada nanah, ada ulat gonggok, ulat bulu, lipan semua cukup. Dia langgah kuah sate dari periuk besar bunyi gulp, gulp, gulp!

A NIGHTMARE ON ELM STREET

Takut gila dengan Freddy Krooger. Sapa tidur, mimpi Freddy, pastu mati. Semua pakat tak boleh tidur. Freddy ni abang Wolverine agaknya. Tangan dia pun ada pisau. Ada yang tengah tidur, pastu Freddy tarik dia masuk dalam katil, abih katil tu lencun dengan darah.

TOYOL

Bachok, mari, Bachok. Bachok, mari, Bachok!

4 comments:

  1. wakakaka..aku paling tak leh lupa cita..Bachuk toyo; tu dgn cita tajuk apa ntah yg berahim pendek berlakon pegang kipas kepala dia yg geleng..tak igt derrr..yg hantu jepun tu..

    ReplyDelete
  2. Bachok...mari bachok..kelakau...saya renggah gelak la pina oiiii....:)


    Leny

    ReplyDelete
  3. abby sue: cite berahim pendek yang ada hantu jepun tu cite setinggan

    ReplyDelete